Няма закон в България, който да е създаден с цел

...
Няма закон в България, който да е създаден с цел
Коментари Харесай

Няма закон, позволяващ вмешателство на държавата в семействата, уверява Сачева

Няма закон в България, който да е основан за на жестоко вмешателство на страната в фамилиите и в развъждане на техните деца. Нито Законът за обществените услуги, нито който и да е различен закон е подобен.

Това съобщи министърът на труда и обществената политика Деница Сачева.

Законът за обществените услуги има за цел да усъвършенства качеството на обществените услуги, да направи по този начин, че работещите в обществената сфера да имат стандарти за качество, да имат благоприятни условия за обществено развиване, благоприятни условия за по-добро заплащане, разясни министърът.
 Депутатите се скараха за отлагането на Закона за обществените услуги
Депутатите се скараха за отлагането на Закона за обществените услуги

149 народни представители гласоподаваха " за " отлагането

По думите й законът цели да се направи по този начин, че по места, където няма обществени услуги, а има нуждаещи се, да могат да ги получат.

И не на последно място Законът за обществените услуги не може да замести Законът за общественото подкрепяне. Паричните помощи не са обект на този закон, изясни Сачева.

Тя акцентира, че не биха желали страната да се преглежда като наказателен орган или обществените служащи като морална полиция. Опитваме се да покажем, че обществената система работи за хората, посочи още Сачева.
 Отлагат с шест месеца Закона за обществените услуги
Отлагат с шест месеца Закона за обществените услуги

Съгласието е реализирано на председателски съвет в Народното събрание

По думите й се дават повече образци за това какъв брой деца са в приемни фамилии, а не се приказва за това, че съвсем 2000 деца в границите на миналата година са останали в техните фамилии, с помощта на работата на обществените служащи.

Сачева добави, че възнамеряват да изнесат 6 полемики в страна по тематиката. Тя е безапелационна, че фамилните политики би трябвало да бъдат обект на общ политически консенсус.
 Искат не отсрочване, а анулация на Закона за обществените услуги
Искат не отсрочване, а анулация на Закона за обществените услуги

Настояват за зкаконодателство, което се преценява с волята на народа
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР