Няма задържани за убийството на швейцарския бизнесмен по реда на

...
Няма задържани за убийството на швейцарския бизнесмен по реда на
Коментари Харесай

Ново 20: Няма задържани за убийството на швейцарския бизнесмен

Няма арестувани за убийството на швейцарския предприемач по реда на Наказателно-процесуален кодекс, оповестиха от пернишката прокуратура на брифинг. По-рано беше обявено, че има арестуван.
От прокуратурата твръдят, че никой не е арестуван по реда на Наказателно-процесуален кодекс, което значи, че няма упрекнати. От прокуратурата и Министерство на вътрешните работи не дадоха доста информация, тъй като щели да попречат на следствието.
Бизнесменът беше открит мъртъв на пода в гаража на дома си в комплекс "Делта хил ". Удо Ланге живеел от години в България, защото брачната половинка му е българка. Той се занимавал с бизнес, обвързван със силикон. В деня преди да бъде погубен, бил на работа.
Сигналът за гибелта му е получен на 11 август, сподели комисар Метанов, началник на пернишката полиция. Работи се с лица, не може да се каже повече, добави гой.
Няма арестувани и повдигнати обвинявания за швейцарския предприемач.
Нараняването е било в белия дроб. В сегашния миг не отпадала нито една версия. Работило се по всички, нямало данни да е локален. Работило се с лица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР