Няма задължителна ваксинация и такава задължителна ваксинация няма да бъде

...
Няма задължителна ваксинация и такава задължителна ваксинация няма да бъде
Коментари Харесай

Кирил Петков не го е страх от бял автобус, не иска да брои починали от COVID

" Няма наложителна имунизация и такава наложителна имунизация няма да бъде реалност, до момента в който аз съм министър-председател. "

Това съобщи министър председателят Кирил Петков по време на блиц контрола в Народното събрание в отговор на въпрос на водача на " Възраждане " Костадин Костадинов за това дали ще бъде отстранен зеленият документ, по какъв начин и по кое време.
 Депутатите отново ще се карат за зеления документ
Депутатите отново ще се карат за зеления документ

Точката влезе в дневния ред за през днешния ден

Ваксинацията сега е основополагащият метод да се преодолее рецесията, акцентира Петков, като се базира на Коронавирус статистиката: единствено през вчерашния ден 72 души са умряли от ковид. В последните 14 дни 944 души са умряли, като от тях единствено 71 души са били имунизирани, в случай че не се броят подправените документи. Фалшивите документ са другата огромна цел пред държавното управление.

Петков прикани народните представители, в случай че желаят да запазят живота и здравето на популацията, което се е стопило с над 800 000 души, да се обединят, че България би трябвало да се имунизира. Кирил Петков, до момента в който е министър-председател, не желае да отброява брой умрели хора, всичко друго щяло да е неразумно, популистко и няма да е в интерес на народа.

Само за последните 3 дни над 92 000 души са се имунизирани. Ваксинацията е единственият метод България да резервира популацията си, а и когато рецесията отмине, зеленият документ отново ще бъде необходим. Ваксинацията е единственият метод да се преборим за живота и здравето на българите, сподели още министър председателят.

Костадин Костадинов отговори на премиера и съобщи, че чака да види по какъв начин ще ги спрат, когато би трябвало да влизат в Народното събрание със зелен документ. Ако вие не може да извършите простичка преценка за зеления документ, кажете и се ангажирайте с цифри по кое време и по какъв начин зеленият документ ще бъде отстранен, прикани Костадинов държавното управление.

Костадинов се закани, че занапред щяло да става забавно, а и напомни на Кирил Петков, че и за него ще има " бял рейс ".

А Кирил Петков отговори, че е бил на митинги, приветства митинги и не го е боязън от бели рейсове. Последното нещо, от което ни е боязън е митингът. Безотговорно е първоначално или средата на идната коронавирус вълна, хората, които ще се другар на митинг.

Премиерът Кирил Петков счита, че няма смисъл да се сочи с пръст на кого лежи отговорността. Кога ще отпадне зеления документ, зависи от това какъв брой са болни и какъв брой души са в болница. Ако не поставим всички останали старания за имунизация, ние не можем да отговорим на въпроса за зеления документ, сподели Петков.

Ние би трябвало или дружно да работим по тематиката, или да вършим популистки изявления и неправилна политика. Виновниците ще бъдем ние, в случай че не се вършим, безапелационен бе Кирил Петков.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР