„Няма за какво да имаме разногласия, създаването на коалиция изглежда

...
„Няма за какво да имаме разногласия, създаването на коалиция изглежда
Коментари Харесай

Всички партии ще имат министри в правителството, ПП - значително повече

„ Няма защо да имаме различия, основаването на коалиция наподобява напълно действително. Надявам се скоро да обявим подписано съдружно съглашение. Имахме 18 разнообразни групи, всяка група предложи към 10 страници политики, това са 180 страници документ, който би трябвало да се компилира и да се постави в една обща рамка, всеки един от съдружните сътрудници да го прегледа деликатно и по-късно да се подпишем под него. Нещата са доста детайлни “, добави той.

По думите му тази коалиция няма да работи на общи приказки, а ще приказва за действителни политики.

„ Първо се спразумяваме за политики и се съгласяваме и по-късно започваме да приказваме за имената “, сподели още Кирил Петков.

„ Формулата 8-4-3-2 за министерските постове е вярна, единствено дотолкоз, доколкото „ Продължаваме Промяната “ ще има доста повече министерства от останалите партии “, разяснява от своя страна националният представител Даниел Лорер от Политическа партия.

На въпрос дали е обсъждано служебният министър председател Стефан Янев да е министър-председател, Лорер съобщи, че неведнъж е спекулирано по тази тематика, само че прикани за още малко самообладание.

В коментар за предлагането на, депутатът уточни: „ Мисля, че скоро ще се убедите в неговите качества “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР