Няма воля за модернизация на армията. Това констатира депутатът от

...
Няма воля за модернизация на армията. Това констатира депутатът от
Коментари Харесай

БСП за“ купуване на нова техника за армията

Няма воля за рационализация на армията . Това установи депутатът от Българска социалистическа партия Кольо Милев по време на дебатите за закупуването на нова техника за армията. Не имам вяра, че това, което през днешния ден ще гласуваме, ще се случи, черноглед е той. Според него би трябвало да има следващи планове за съоръжение на техниката. Искам нашите самолети в действителност да бъдат целеви , пожела Милев.

Българска социалистическа партия ще поддържа закупуването на нова техника . Припомняме, на комисия алените гласоподаваха " въздържал се ".

Депутатът Петър Витанов изиска рационализация на армията. Левицата е за подсилване статута на военните. Всяка една инвестиция в защитата е изискване за развиване на стопанската система. Той видя съдба в избора. Някои от самолетите не отговаряли на заложените условия. Емил Христов от ГЕРБ отбрани работата на МО . Критиките на левицата не били основателни.

Българската войска е основа на държавността, съобщи и шефът на комисията по защита ген. Константин Попов . Трябва да вземем значимо решение - дали българската войска да бъде осъвременена, акцентира той. Отбраната обезпечава вложения, обезпечава работни места, съобщи още Попов, който е безапелационен, че армията ни би трябвало да бъде съвременна . Според него не е задоволително единствено да се подвигат заплатите на военните. Хората в армията не са единствено поради парите.

И най-после генералът даде директива: " Всички, които натиснете зеленото бутонче, сте почтени . Останалите ги забравете, другояче историята ще ви не помни ".

Гласуването по решението остава за на следващия ден.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР