Няма спокойствие за Жени Калканджиева покрай вече не толкова младото

...
Няма спокойствие за Жени Калканджиева покрай вече не толкова младото
Коментари Харесай

Пак съдят Тачо на Жени, този път май ще лежи

Няма успокоение за Жени Калканджиева около към този момент не толкоз младото й мъжле Тачо. Срещу предприемача стартира новото дело, откакто Върховният касационен съд понижи присъдата му от 3,5 години затвор за побой на комшия и закани за ликвидиране на година и шест месеца условно.

Решението не удовлетворява жертвата Георги Василев, който е безапелационен, че няма да спре да търси правдивост.

" Ще заведа частно дело против към този момент наказания и това ще е за междинна телесна щета, води се по частен темперамент. Няма да спра дотук с делата. Ще продължа да си диря правата.



Георги Василев е наел Димитър Марковски и ще гони побойника до дупка

По отношение на финансовата част - в случай че това дело, което ще заведа още веднъж с юрист Димитър Марковски, е сполучливо, ще направя подаяние, след консултация. Парите ще отидат в дом за деца в неравностойно състояние или в помощ на възрастни хора ", безапелационен е мъжът, който през 2020-та бе атакуван от колегата на някогашната шеста по хубост в света. Този път фокусът ще e ориентиран, както към причинителя, по този начин и към неговия съизвършител, показан по-рано единствено с семейството си - Златанов.

" На предходна инстанция присъдата бе три години и половина ефикасна, т.е. затвор, в този момент е фрапантно понижена. Да - в свидетелството за съдимост е маркирано, само че в последна сметка индивидът, който е отговорен, не получава заслуженото ", споделя още Георги и прибавя, че борбата, която продължи близо три години и половина, му е коствала време, пари и нечовешко самообладание. И през днешния ден той към момента не ходи сам и спокоен по улиците.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР