Няма сигнали по време на избори, че директорите на областните

...
Няма сигнали по време на избори, че директорите на областните
Коментари Харесай

Министър Терзийски обвини Цветанов в лъжа: Областните директори на МВР не влияят върху изборите

Няма сигнали по време на избори, че шефовете на регионалните дирекции оказват въздействие върху вота. Няма да се прави ротация в регионалните управления на Министерство на вътрешните работи. Това съобщи министърът на вътрешните работи Христо Терзийски пред Българска национална телевизия. ”При постъпване на сигнал за пазаруване на гласове, всичко се рапортува на СИК ”, добави министърът.Според него Цветан Цветанов пробва да внушава, че Министерство на вътрешните работи въздейства върху изборните резултати.
На въпрос по отношение на вероятността за проведено гласоподаване в ромските махали и кой го реализира министърът не даде отговор.

" Организацията по изборния развой ще бъда малко по-трудна поради преотивоепидемичните ограничения. Няма да има усложнения с защитата на секциите, бюлетините и машините за гласоподаване ", уточни министърът, уточнявайки, че това не са първите избори, които се организират.

" ЦИК взема решение къде ще се съхраняват машините. Най-вероятно в същия склад, както при предходните избори ", добави министърът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР