Няма сериозни нарушения в изборния ден, заяви служебният вътрешен министър

...
Няма сериозни нарушения в изборния ден, заяви служебният вътрешен министър
Коментари Харесай

Иван Демерджиев: Няма бомбени заплахи през последното денонощие


Няма съществени нарушавания в изборния ден, съобщи служебният вътрешен министър Иван Демерджиев, който упражни правото си на глас в Пловдив.

Секциите бяха отворени в точния момент, добави Демерджиев.

През последните 24 часа няма постъпили сигнали за бомбени закани . През нощта не е имало катастрофи с нито една секция и всички са отворили тази заран обикновено. Ситуацията е спокойна и моля жителите да упражнят правото си на глас, добави силовият министър.

„ Има арестувани 114 индивида до през вчерашния ден, до края на деня . Има формирани 133 досъдебни производства. Досъдебните производства са 100 пъти повече по отношение на предходните избори “, заяви служебният министър на вътрешните работи и добави, че има над 50% повече арестувани.

" Както дадох обещание, по-активна е и работата на полицията “, съобщи Демерджиев и уточни, че непрекъснато се работи по сигнали , както и че се организират профилирани полицейски интервенции.

„ Не сме спрели, както дадох обещание, цяла седмица текат в редица градове и обитаеми места в страната, и ще продължат и след изборния ден “, сподели още той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР