Няма съмнение: Яница и Момчил бяха една от най-колоритните двойки

...
Няма съмнение: Яница и Момчил бяха една от най-колоритните двойки
Коментари Харесай

На рождения си ден: Яница от "Един за друг" откри тайната на щастието и няма търпение да я сподели

Няма подозрение: Яница и Момчил бяха една от най-колоритните двойки във втория сезон на " Един за различен ". Това се потвърждава и от интереса на хората към тях и след шоуто! Така да вземем за пример Яница към този момент има над 20 хиляди почитатели в Instagram!

Но през миналия уикенд тя има и още един мотив за тържество - навърши 22 година! " Днес желая да ви споделя нещо доста особено за мен. Истината е, че започнах да се обичам повече. Ха, да, обичам се ", написа тя под фотографията по-долу.

Виж още: Гледаме и завиждаме: Алекс Петканова откри сезона по бански! Трупа загар благодарение на... виолетов морков! 

Яница прецизира, че не приказва за егоизъм, високо самочувствие и голямо его, а за своя метод да се усеща по-щастлива и здрава. " Вярвам, че това е най-важната любов, от която всички ние имаме потребност ", прецизира тя и добавя, че щастието зависи единствено и само... от нас самите. 

Виж още: Ето кои БГ звезди поддържаха Sofia Pride! Цветни, свежи и със мощни послания

" Оставим ли някой различен да ни сочи “правилния път ”, забравяме от ден на ден за нашият предназначен и губим визия кои сме, какви сме, какво търсим и накъде сме запътили ", уверена е рожденичката и пожелава на всеки от нас да върви към своето персонално благополучие. От story-тата на реалити звездата виждаме, че купонът се е състоял в нощно заведение, а гостите са си изкарали повече от хубаво. 

Прави усещане, че и след края на шоуто Яница продължава да споделя най-вече селфита, само че измежду тях има и едни, които няма по какъв начин да не ви покажем:

Виж още: Изненада: Лорена - в напреднала бременност! Певицата за точния миг и верния човек

Яница и Момчил бяха измежду последните отпаднали от " Един за различен ". Двамата демонстрираха доста хъс и воля за победа, само че в последна сметка отпаднаха на метри от финала. Момчил е търговски представител, а Яница - консултат по обществени услуги в Силистра.

Изображение: https://www.instagram.com/qnicakm/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР