Няма регистриран случай на коронавирус в Русенско. Това съобщи по

...
Няма регистриран случай на коронавирус в Русенско. Това съобщи по
Коментари Харесай

Няма случай на коронавирус в Русенско

Няма регистриран случай на ковид в Русенско. Това заяви по време на ексклузивен брифинг регионалният шеф на Русе Галин Григоров, представен от " Фокус ".

„ Към сегашния миг няма потребност от суматоха и от терзание от страна на жителите на региона във връзка със болестта ковид. Всички проби за момента са негативни “, сподели регионалният шеф пред публицистите.

В най-кратки периоди се чака заповедта на Министерски съвет, в която ще бъдат конкретизирани новите ограничения за осъществяване в страната, тъй че да не се допусне разпространяването на болестта.

Всички дейности понастоящем са съгласувани с предните заповеди от страна на Националния действен щаб и се реализира нужния надзор по отношение на хората, които са сложени под доброволна карантина.

Също по този начин всички, влизащи на територията на страната през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост “ се ревизират за съществуване на признаци за Коронавирус 19.

От своя страна кметът Пенчо Милков съобщи, че ситуацията се следи непрекъснато и всички планувани събития за през днешния ден са анулирани, в това число и подготвителните. Той добави още, че Община Русе е в подготвеност да извърши всяка задача, която ѝ бъде предоставена от страна на страната.

Решението за анулация или отсрочване на Международният музикален фестивал „ Мартенски музикални дни “ ще бъде взето дефинитивно на следващия ден по време на съвещанието на Областния действен щаб по отношение на ковид.

Сумата, която е изразходена все още за събитието е над 300 000 лв..

Областният шеф Галин Григоров е в непрекъснат контакт с ръководителя на Националния действен щаб генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски и е в подготвеност за предприемане на спомагателни ограничения.

/24 часа

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР