Няма причина да вярваме, че руският лидер Владимир Путин няма

...
Няма причина да вярваме, че руският лидер Владимир Путин няма
Коментари Харесай

Убийството на Пригожин показва защо не са възможни преговори с Путин

Няма причина да имаме вяра, че съветският водач Владимир Путин няма да се отнесе към договарянията по метода, по който и с водача на " Вагнер " Евгений Пригожин, сподели украинският министър на външните работи Дмитро Кулеба, представен от украинската организация Укринформ.

Кулеба направи изказването си на взаимен брифинг с френската си колежка Катрин Колона в Париж, заяви сътрудник на украинската организация.

" Колкото до апелите за договаряния с Путин, всеки, който пита за това, не би трябвало да пита нас, а Пригожин. Той имаше спор с Путин, позволи спора, споразумяха се за гаранциите за сигурност, а след това Путин го умъртви ", сподели ръководителят на украинската дипломация. Кулеба акцентира, че няма причина да имаме вяра, че Путин ще се държи по различен метод и в други договаряния. 

На срещата бе разисквана още и договорката за украинско зърно през Черно море.

" В момента сме изключително заинтригувани от възобновяване на самодейността за зърно. Показахме обаче, че има и опция. Има безвреден морски маршрут, който два кораба към този момент използваха, с цел да изоставен украинските пристанища. Този маршрут няма да бъде пленник на съветския шантаж ", сподели украинският външен министър. Той добави, че въпросът е разискван с френската министърка на външните работи и маршрутът може да бъде заздравен и развъртян като различен за износа на зърно.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР