Няма подходящо време за деца. Всеки трябва да си даде

...
Няма подходящо време за деца. Всеки трябва да си даде
Коментари Харесай

Юлияна Дончева: Първото раждане е добре да се случи под 30-годишна възраст

Няма уместно време за деца. Всеки би трябвало да си даде сметка, че няма нищо по-важно от това да отгледаш дете. Това сподели телевизионната водеща, публицист и бизнес дама Юлияна Дончева в предаването " Денят на фокус " на Радио " Фокус " .

Тя има две деца. Първото, от които е родила на 30, а второто – на 50-годишна възраст след няколко несполучливи ин витро процедури. Дончева споделя, че точно времето преди да се реализира бременността е бил най-тежкият миг за нея.

Телевизионната водеща разяснява, че късното родителство към този момент е нещо всекидневно както в европейски мащаб, по този начин и у нас. Нейният съвет е дамите, които се вземат решение да станат майки на по-зряла възраст, да не подценяват себе си и грижата за себе си. " Спортът и здравословното хранене не са маловажни и те поддържат една освен физическа, само че и прочувствена младост на дамата, която да дава отговор на потребностите на едно подрастващо дете ", посъветва тя.  

Според нея първото раждане е добре да се случи под 30-годишна възраст. " Поради напрежението, динамичността, нечистата среда все по-рано дамите стартират да имат репродуктивни проблеми, което е доста сериозен международен проблем сега. Оказва се, че някои девойки след 30-годишна възраст имат чисто хормонални проблеми, които попречват едно обикновено зачеване. За дамите, които желаят да имат късно майчинство, е по-подходящо за второ, трето дете ", сподели Юлияна Дончева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР