Няма по-вкусно от домашното сладко, което човек сам може да

...
Няма по-вкусно от домашното сладко, което човек сам може да
Коментари Харесай

Сладко с МИНИМУМ захар. Само 3 съставки и издържа цяла година

Няма по-вкусно от домашното сладко, което човек самичък може да си подготви. За мнозина това е трудоемка задача, само че истината е, че в случай че попаднете на вярната рецепта, ще се убедите, че не е по този начин.

Ще ви споделим по какъв начин да си извършите удивително вкусно сладко от ягоди или други плодове, в което няма да добавяте съвсем никаква захар. Крайният резултат ще е величествен. За да постигнете това ароматно съвършенство в бурканчета, ще са ви нужни тъкмо 3 съставки и доста въодушевление.

Ето по какъв начин да си извършите ягодово сладко единствено с 3 съставки:

• 1 кг ягоди

• 200-250 гр. захар

• 4 г лимонена киселина

Приготвяне:

Плодовете би трябвало да бъдат авансово почистени, измити и подсушени. След като се справите с това, започнете с разрязването им. Всяка ягода би трябвало да бъде разполовена.

Смесете плодовете със захарта и оставете за 24 часа, в които да престоят. През това време е нужно на няколко пъти да ги бъркате, тъй като ягодите пускат сок.

Преди да ги сложите на котлона да се варят, смесете ги с лимонената киселина и ги разбъркайте доста усърдно.

Ако желаете самото варене да не ви лишава съвсем никакво време, разпределете плодовата примес в няколко дребни тенджери. Така всичко ще се случи доста по-бързо.
 Как да си направиш домашно сладко? Как да си направиш домашно сладко?
Рецептите за домашно сладко на процедура са взети от нашите майки и баби и от старите готварски книги, преписка с другари, а ...

Включете котлона на сдържан огън и започнете да бъркате, до момента в който течността не се изпари.

На сдържан огън бъркайте сладкото, до момента в който е съвсем готово. Не лишава доста време. Имайте поради, че когато сладкото изстине, то ще се сгъсти в допълнение.

Готовото лакомство разсипете в дребни бурканчета и стерилизирайте. Това е всичко, което се изисква от вас да извършите, в случай че желаете цяла зима да имате домашно сладко на разположение, което да мажете върху филии или с него да гарнирате палачинките си.

Пригответе го и ще сте доста удовлетворени от крайния резултат!

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР