Няма основания за въвеждане на правен режим на военно положение

...
Няма основания за въвеждане на правен режим на военно положение
Коментари Харесай

Министърът на отбраната на Украйна не видя основания за въвеждане на военно положение

Няма учредения за въвеждане на юридически режим на военно състояние в Украйна, съобщи ръководителят на министерството на защитата на страната Алексей Резников.

Резников акцентира, че сходна стъпка не може да се предприеме „ единствено с цел да се контролира или възстановява медийната атмосфера и пространство “. Той изрази убеденост, че страната " ще преживее тази рецесия ", която " преди всичко в действителност има информативен темперамент ". Както акцентира министърът, " военно състояние се вкарва, в случай че експанзията се демонстрира непосредствено като инвазия ". Резников се надява, че " няма да има навлизане и затова всичко ще бъде наред ", съобщи ТАСС, базирайки се на ICTV.

Той съобщи, че сега няма потребност „ да си опаковате куфара и да отидете някъде “. Министърът на защитата не има вяра в сюжета за офанзива против Киев, защото тя е " допустима единствено от север ", от Беларус, с която Украйна има " хиляда километра граница ", а към 750 км - " това са блата, гъсталаци, доста сложен терен “. Според него „ не е елементарно на всяко място да преминете тази граница и те не са над Киев, а по-близо до полската граница “. Той назова подобен " апокалиптичен сюжет " нелепост, оповестява РИА Новости.

Припомняме, че Съединени американски щати с изказванията и дейностите си, ориентирани към основаване на усещането, че Русия сякаш приготвя инвазия в Украйна, провокираха суматоха в Украйна. В резултат на това 12,5 милиарда $ бяха изтеглени от Украйна, тя е на ръба на финансов колапс, въздушният трафик с Украйна стартира да се лимитира, украински олигарси, предприемачи и депутати напуснаха страната с чартърни полети.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР