Няма основания да бъде прието, че от страна официалните власти

...
Няма основания да бъде прието, че от страна официалните власти
Коментари Харесай

Съдът отказа убежище на противник на Путин, нямало опасност да го преследват в Русия

Няма учредения да бъде признато, че от страна формалните управляващи в Руската федерация се подхващат необмислено всеобщи репресии против жителите, изразяващи по един или различен метод неодобрение от политиката на президента ". С този мотив Върховният административен съд дефинитивно отхвърли който кандидатства за филантропичен и бежански статут в България.

27-годишният руснак избяга от Русия незабавно след нахлуването й в Украйна и влезе в България с туристическа виза, каквато имал. След приключването й кандидатства за леговище, тъй като се притеснява, че в Русия би бил мобилизиран и пратен на фронта. Участвал е в доста манифестации против режима на Владимир Путин, бил е наблюдаващ на изборите за съветската Дума към щаба на московските опозиционни политици и покровител на платформата " Умно гласоподаване " на Навални.

" Опасенията му, че при завръщане в страната ще бъде преследван за своите разнообразни политически възгледи или ще бъде мобилизиран са единствено догатки, които не се обосновават с доказателства ", е преценката на съдиите от Върховния административен съд.

Подробности очаквайте по-късно на.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР