Няма оправдание за пробива в НАП, но по-голям обхват от

...
Няма оправдание за пробива в НАП, но по-голям обхват от
Коментари Харесай

Горанов отговори на Нинова за хакерската атака в НАП

Няма опрощение за пробива в Национална агенция за приходите, само че по-голям обсег от популацията беше наранено от сриването на банковата система през 90-те. Това съобщи министърът на финансите Владислав Горанов в отговор на декларацията на Корнелия Нинова във връзка хакерската офанзива в Национална агенция за приходите.

"През 90-те години се срина банковата система и доларът доближи 3000 лева, само че това не омаловажава казуса от през днешния ден ", сподели още той.

"Неверни са изказванията на Българска социалистическа партия, че от изтеклите данни от Национална агенция за приходите могат да се реализиран пагубни последствия ", добави финансовият министър.

"Опитът да се основават страхове има дълготрайни последствия. Ако вашата цел е да омаскарите ръководството на ГЕРБ, постоянно в политическите ходове би трябвало да имате поради, че в случай че крайната ви цел е вие да управлявате, би трябвало нещо да остане ", обърна се Горанов към Нинова и Българска социалистическа партия.

"Всеки опит да се прави политика от всичко, се трансформира в един бумеранг, който смъква качеството на политическия спор изобщо. В тази зала ставаме все по-самодостатъчни ", разкри той.

"Не подценявам рецесията, оправдавам се още един път на всички български жители, чиято информация беше публикувана ", приключи Владислав Горанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР