Няма опасност за живота на ранените българи, катастрофирали с бус

...
Няма опасност за живота на ранените българи, катастрофирали с бус
Коментари Харесай

Няма опасност за живота на ранените българи, катастрофирали с бус в Турция

Няма заплаха за живота на ранените българи, аварирали с бус през вчерашния ден в Турция. В това се увери през днешния ден българският консул от посолството ни в Анкара Георги Пантелеев, който е посетил потърпевшите, оповестиха от Министерство на външните работи.

От министерството напомнят, че двама български жители починаха, а други шестима бяха ранени при злополука в централна Турция, откакто микробус със софийска регистрация се сблъска челно с пътнически микробус с турски номера на пътя Кония - Караман.

Двама от шестимата потърпевши са изписани от лечебните заведения, в които са били настанени. Четирима са под лекарско наблюдаване в локални лечебни заведения без заплаха за живота. Един от тях е в устойчиво положение и ще бъде изписан в околните дни, на другите трима предстоят интервенции във връзка със счупени крака.

Установена е самоличността на двамата починали българи, посолството в Анкара е открило контакт с роднините и оказва нужното подпомагане по превозване на тленните остатъци до родината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР