Няма обяснение защо социалистите искат да изкарат ВМРО виновни за

...
Няма обяснение защо социалистите искат да изкарат ВМРО виновни за
Коментари Харесай

Как гласува ромската махала в Галиче

Няма пояснение за какво социалистите желаят да изкарат Вътрешна македонска революционна организация отговорни за своя неудач в Галиче. Имаме 38 гласа за нашия претендент Николай Банков, тъй като постоянно сме били съперник на мутренския модел на Ценко Чоков. Това уточни Красимир Богданов, народен представител от Вътрешна македонска революционна организация.
Кирил Добрев: Галиче е просто фотография на нашата страна Моделът на осъществяване на избори в България не се е трансформирал от 90-те години насам, уточни той
По думите му гласовете в ромската секция идват от 50 българи, които живеят там и са видели поддръжката на партията против досегашния модел на ръководство на Галиче.
Българска социалистическа партия прати изборите в Галиче и Беден на прокурор Социалистите настояват, че водач на гласуващи "туристи " опитал да сгази техен покровител
„ Абсолютна неистина са думите на Кирил Добрев. Кандидатът на ГЕРБ взима 80 гласа повече – обществена загадка е там, че 199 гласа за Тошинов са били напазарувани от другия кандидат”, добави Богданов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР