Няма нищо по-лошо от това да осъзнаете, че любимото ви

...
Няма нищо по-лошо от това да осъзнаете, че любимото ви
Коментари Харесай

Прости методи могат да предотвратят пожълтяването на листата на любимите ви стайни растения

Няма нищо по-лошо от това да осъзнаете, че обичаното ви стайно растение е на ред и да не знаете какво да вършиме с него.

Експертите за благополучие споделиха препоръки по отношение на по какъв начин да спрете вашите растения да пожълтяват, с цел да сте сигурни, че ще ги поддържате допустимо най-щастливи и здрави, защото те имат голям брой изгоди за нас. Д-р Майкъл Мозли похвали стайните растения за това, че могат да подобрят паметта и настроението, споделяйки в книгата си „ Само едно нещо: Как простите промени могат да преобразят живота ви “, че той предлага във всяка стая да имате пет растения, тъй като има безкрайни преимущества.

Изследванията демонстрират, че стайните растения могат да подобрят паметта, продуктивността и настроението - и даже да понижат замърсяването на въздуха. Д-р Мозли сподели, че те всмукват въглероден диоксид и издишват О2, както и усъвършенстват влажността, две неща, които карат нас, хората, да се усещаме по-добре. Изследователите откриха, че съществуването на пет или шест растени...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР