Няма нищо по-хубаво от това избирателят да има възможност да

...
Няма нищо по-хубаво от това избирателят да има възможност да
Коментари Харесай

ИТН: Кирил Петков може да вземе "Лице назаем" от Христо Иванов

Няма нищо по-хубаво от това гласоподавателят да има опция да избира от разнообразни политически субекти, разяснява ръководителят на ПГ на " ИТН " Тошко Йорданов пред публицисти в Народното събрание в отговор на въпрос за възможен предстоящ политически план на министрите Кирил Петков и Асен Василев. Това е смисълът на демокрацията, в случай че хората считат, че има потребност от подобен план, те ще го поддържат, тъй че няма никакъв проблем за това, разяснява той.

Филип Станев означи, че има доста съпоставения в медиите на Кирил Петков с артиста Джон Траволта.

" Имаше един филм с Джон Траволта " Лице назаем ". Напълно е допустимо, в случай че подобен нов политически индивид се появи, да се окаже, че ще вземе едно лице назаем от господин Христо Иванов и може да се окаже, че тежестта на господин Христо Иванов внезапно ще намалее ", сподели Станев. Шега, несъмнено, разясни той.

Това, несъмнено, е смешка, всеки един политически план се бори за гласовете на всички български жители и няма да взима от някоя партия, а по-скоро ще вземе гласове, които притегли, разяснява и Тошко Йорданов, представен от Българска телеграфна агенция. Гласоподавателят веднъж може да гласоподава за една партия, различен път да гласоподава за друга партия, това е негово право, означи той.

Ако се появи подобен политически индивид, няма проблем, гласоподавателите ще изберат дали да гласоподават за него, даже и преди този момент да са дали своят вот за някой различен, всяка една партия би трябвало да се бори за гласовете на хората, без значение кои са другите субекти на полето, означи ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР