Няма нищо по-хубаво от това да намерите любимата си марка

...
Няма нищо по-хубаво от това да намерите любимата си марка
Коментари Харесай

Купувачите грабват „безплатно“ Fenty Beauty с невероятен подаръчен комплект на стойност £105

Няма нищо по-хубаво от това да намерите обичаната си марка за хубост на ликвидация и купувачите на Boots сграбчват този подаръчен комплект, цялостен с Fenty Beauty в цялостен размер екстри за част от нормалната си цена.

Благодарение на епичната ликвидация на Boots през януари, този комплект за хубост и кожа на Fenty Beauty на стойност £105 е понижен до единствено £42 - и четирите продукта вътре са пълни- размер.

Ограниченото издание на подаръчния звезден комплект включва бестселъри от Fenty Beauty и Fenty Skin - тъй че можете да посрещнете Новата година със лъчезарен загар. Вътре в комплекта ще намерите Gloss Bomb в цялостен размер в колорит Cheeky (на стойност £18), цяла предна серпантина в цялостен размер (на стойност £23), цялостен размер Hydra Vizor Mineral Moisturizer (на стойност £35) и цялостен -размер LE Holiday Fat Water (на стойност £29).

За устни, Glass Bomb Universal Lip Luminizer се трансформира в обичан за доста почитатели на хубостта. Неговата нелепкава формула, обогатена с масло от шеа, п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР