Няма нищо по-хубаво от това да бъдеш родител. Децата са

...
Няма нищо по-хубаво от това да бъдеш родител. Децата са
Коментари Харесай

4 зодии, които много скоро ще се сдобият с рожба

Няма нищо по-хубаво от това да бъдеш родител. Децата са слънцето в живота ни. Те ни зареждат с позитивна сила и ни карат да се усмихваме съвсем непрекъснато. Благодарение на тях животът придобива смисъл и цялото всекидневие се оцветява в нюансите на дъгата.
Децата са благополучие неземно и сме сигурни, че всеки от зодиакалните знаци тайничко си мечтае за рожба, която доста скоро да се появи в дома им.
За страдание при някои двойки нещата се случват доста по-трудно. Налага им се да преминат през голям брой премеждия, до момента в който прегърнат това малко дребосъче, чието тупкане на сърцето да заличи сълзите на очите им.

4 са зодиите, които ще се снабдят с рожба доста скоро.
Ето ги и тях:
1. Водолей
 3-те зодии с вест за БЕБЕ до края на март 2021 година 3-те зодии с вест за БЕБЕ до края на март 2021 година
В живота на всеки човек идва моментът, в който схваща, че ще става родител... и това е най-щастливият момент в живота му до момента. Ето кои...
Водолеите са извънредно грижовни, всеотдайни и любвеобилни. Те са прелестни родители и заслужават най-малко 3 малчугана, за които да се грижат непрекъснато. За тях родителството е най-прекрасното нещо и те в никакъв случай няма да го оставят на назад във времето.
Много скоро ще научат положителната вест, обвързвана със скорошна поява на рожба в дома си. Това ще ги накара да се активизират още повече и да вземат нещата в свои ръце.
2. Везни
Още от дребни Везните си мечтаят за бебе. Дори в игрите, те постоянно основават сюжети, в които се грижат за деца. Обичат да им е уютно вкъщи, само че пък нямат нищо срещу цялата къща да бъде украсена с плюшени играчки, а на простора да са окачени дребни чорапки и панталонки.

 3-те зодии с вест за БЕБЕ през февруари и март 3-те зодии с вест за БЕБЕ през февруари и март
Ще има изненади за тези три зодии през идващите два месеца. Някои от тях ще схванат най-важната вест в живота, а точно тази, че щ...
3. Лъв
Писано им е да имат две, три, а даже и повече деца. Те, сякаш са родени да бъдат родители и да закрилят наследниците си. Когато в живота им се появи дребното творение, не помнят за всичко останало и се взират само в новия член на фамилията.
Лъвове, пригответе се за още едно попълнение. Дали ще бъде момченце или момиченце, доста скоро следва да разберете.
4. Риби
Крайно време е и тези представители на зодия Риби, които към момента нямат дете, да се снабдят с рожба. Много скоро ще видят мечтаните две чертички, а след 9 месеца ще хваната две мънички ръчички!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР