Няма нищо по-хубаво от близка връзка между дете и родител.

...
Няма нищо по-хубаво от близка връзка между дете и родител.
Коментари Харесай

Атанас Колев очарова със снимка, показа прекрасната си майка

Няма нищо по-хубаво от близка връзка сред дете и родител. Да не забравяме, че в действителност най-хубавите ни и правилни другари са точно хората, които са ни дали живот и са ни отгледали. Да, хубаво е човек да има доста другари и познати, само че най-важното е фамилията.

Има звезди, които рядко приказват за най-близките си хора, тъй като пазят персоналното си пространство. Младият рапър Атанас Колев скоро показа обаятелен, само че необичаен кадър със своята прелестна майка Аделина Колева.

Виж още:

Майката на Наско Колев събра куп похвали, към които се причисляваме и ние. Повечето от почитателите на Наско са на мнение, че двамата наподобяват по-скоро като брат и сестра. Припомняме, че артистът се стреми към това да стане и гинеколог. Аделина също се изявява като здравно лице. От фотографията излиза наяве, че с наследника ѝ са в Майчин дом-Варна. По всяка възможност Наско кара стаж, защото и двамата са с професионални дрехи. 

" Спрял съм се на гинекологията. Като бизнес концепция ми се коства доста печелившо, тъй като женската част от публиката и аз се разбираме - те ме харесват и аз ги одобрявам, мисля, че ще има доста часове непокътнати отсега нататък ", сподели Наско преди време за " България Днес ".

Виж още:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР