Няма нищо лошо към интереса, който се проявява от страна

...
Няма нищо лошо към интереса, който се проявява от страна
Коментари Харесай

Ангел Найденов разкри какво ще се случи, ако САЩ намалят или спрат помощта си за Украйна

Няма нищо неприятно към интереса, който се демонстрира от страна на медиите към визитата на министър Тагарев и адмирал Ефтимов в Съединени американски щати.  
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12435
Това сподели в предаването " Денят онлайн " по NOVA NEWS някогашният министър на защитата Ангел Найденов  Ангел Найденов Ангел Найденов е препоръчан за министър на защитата.   Найденов е определен за национален, който разяснява визитата на министър Тагарев в Съединени американски щати и войната в Украйна.  

" Интересни са и въпросите с инфраструктурата и разполагането на спомагателни съюзнически сили в България. Аз постоянно съм се учудвал на амнезията на някои политици. Решенията за разполагането допълнителни бойни групи на нашите съдружници на територията на България са взети още предходната година и са необятно известни. Създаването на център за сглобяване на бронираните машини " Страйкър " е част от контракта за закупуването им. Доколкото разбрах този център ще е в цех " Ивайло " във Велико Търново. Северна Македония също ще закупи такива машини и ще е добре в България да е центъра, където те ще се сглобяват и ремонтират ", безапелационен бе той. 

" Форумът в Давос минава под надпис за възобновяване на доверието. Темата за войната в Украйна откри форума в Давос. Там още веднъж се търсеше интернационална поддръжка към формулата за мир на президента Зеленски. Тази формула към този момент има поддръжката на 83 страни от Организация на обединените нации. Ясно е, че помощта от Европейски Съюз няма да може да компенсира помощта от Съединени американски щати, в случай че те решат да я спрат. 2024 година се обрисува като може би най-трудната година за Украйна. Това се дължи на няколко фактора. Първият е скромните резултати, които бяха реализирани от контраофанзивата. Вторият е рискът от намаляването и даже прекъсването на помощта от страна на Съединени американски щати към Украйна. Северна Корея даде 2 млн. снаряда на Русия, а Украйна изпитва огроемн дефицит на муниции. Икономиката на Русия към този момент е придвижена към военновременна основа. Русия може да си разреши една дълга война, до момента в който Украйна не може да направи това без помощта на Запада ", безапелационен бе Ангел Найденов  Ангел Найденов Ангел Найденов е препоръчан за министър на защитата.   Найденов е определен за национален. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР