Няма никакво съмнение, че още със своя старт, романтичното приключение,

...
Няма никакво съмнение, че още със своя старт, романтичното приключение,
Коментари Харесай

33-годишен пианист ще бъде новият Ерген на България

Няма никакво подозрение, че още със своя старт, сантименталното премеждие, наречено "Ергенът ", се трансформира в същинска сензация, надминала по зрителски интерес даже първото издание на "Биг Брадър ", което дълго бе считано за най-успешния роден риалити формат. Само че появяването на предаването, проследяващо опитите на мъжа, издирващ същинската обич измежду общо двайсет и две дами, съумя да наклони везните в своя изгода, пренаписвайки българската телевизионна история. Доказателство за това бе високият рейтинг, блъснал небето, на който шоуто се радваше през цялото си време в ефир.

Ето за какво след фурора, който провокира продукцията, карайки необятната публика неуморно да разисква епизодите ѝ, даже след техния край, съгласно мнозина бе напълно разумно тя да се снабди с втори сезон. И както след това се оказа, на същото мнение са били и нейните основатели, които без да губят скъпо време, възползвайки се от небивалия триумф, оповестиха кастинг, издирващ новите претендентки за сърцето на идващия си основен воин, чиято идентичност до неотдавна бе безспорна загадка.

Откакто се разбра, че "Ергенът " фактически ще се завърне на екран, освен това по-скоро от предстоящото, редица медии започнаха да търсят отговор на въпроса кой ще заеме мястото на Виктор Стоянов в продължението. През последните месеци интензивно се спекулираше с имената на разнообразни господа, като едно от тях бе това на артиста Филип Буков, апетитен от пресата за най-сигурния участник в листата, най-малко до момента в който той персонално не опроверга изказванието, разочаровайки своите фенове, искащи да го видят облечен в смокинг, раздаващ рози. Но уви... Така догатките се върнаха в изходна позиция, оставайки без любимец за вакантния пост. Поне до този миг.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР