Няма никаква предпоставка за вот на недоверие. Това коментира заместник-председателят

...
Няма никаква предпоставка за вот на недоверие. Това коментира заместник-председателят
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Опозицията е в правото си да показва, че има характер

Няма никаква причина за избор на съмнение. Това разяснява заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, оповестява Народоосвободителна въстаническа армия.

„ Това е част от тактиката за подправените вести. Преди председателството да имат чувството, че страната ни не е постоянна ”, съобщи Цветанов. Като добави, че стопанската система регистрира напредък.

„ Опозицията е в правото си да демонстрира, че има темперамент. Но аз ще им кажа – нефалшивите вести издигат имиджа на една партия. Трябва да има полемика по значимите оферти на болшинството. Или в случай че нямаш позиция, предлагай опция ”, съобщи Цветанов. 

„ Искат да изместят напрежението, което имат вътре в партията ”, съобщи Цветанов. 

Той разяснява и антикорупционното законодателство, което предлага ГЕРБ. Цветанов разясни, че от партията оферират управлението на бъдещата организация, която ще бори корупцията, да се избира от Народното събрание. 

„ Председателят ще бъде избиран от Народното събрание, който не се управлява от Борисов, а от всички 240 депутати ”, съобщи Цветан Цветанов. 

Зам.-председателят на ГЕРБ разяснява и въпроса с  изграждането на волфрамова мина във Велинград. Цветанов е безапелационен, че ще бъде направено всичко допустимо, с цел да се ограничи опцията това да бъде осъществено. 

Цветанов разяснява и изгубването на Адриан Златков и опцията то да е осъществено от част от групата на „ Наглите ”.

„ Вие знаете, че в началния стадий на задържане на „ Наглите ” бяха доста лица арестувани. Четирима бяха наказани с ефикасни присъди, двама от „ Наглите ” бяха открити заровени край София. Групата става от шестима. Имаше един Киро Шкафа, който поради това, че не беше в ареста, беше погубен ”, съобщи Цветанов.

„ Ако преди съдът беше показал повече съпричастност, мисля че може би щяхме да стигнем и до други лица, които бяха част от тази група. Докато бях вицепремиер и министър на вътрешните работи не позволявахме каквито и да било лица от каквито и да било групи да вършат безобразия в страната. След измененията, които бяха направени 2013 година, когато беше закрита действително ГДБОП, системата беше разрушена. В момента държавното управление поставя оптимални старания ", съобщи Цветанов.

Цветанов разяснява и случая във Виноградец, при който беше убит мъж, по време на празнуване на рождения ден на 6-годишно дете.

Оръжието е на общински консултант от ГЕРБ Лазар Влайков. „ Не е имал повдигнато обвиняване, когато сме дали своят вот кандидатурата му. Заради това е получил доверието ни. Строгостта на закона би трябвало да се приложи в този случай ", сподели Цветанов.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР