Няма мисия невъзможна, когато намеренията са добри, а героите –

...
Няма мисия невъзможна, когато намеренията са добри, а героите –
Коментари Харесай

Кампания на любимата шоколадова марка M&M’S забавлява и ангажира над 10 000 българи


Няма задача невъзможна, когато желанията са положителни, а героите – стимулирани и очарователни като тези от бандата на шоколадовите бонбони M&M’S. Мисията на марката за основаване на свят с по-голяма последователност и принадлежност беше подкрепена от над 10 000 фена в България. Кампанията на сладкия бранд на Mars, Incorporated, се организира с дълготрайност близо 2 месеца. Естествено тя включваше голям брой занимателни интензивности, които имаха за цел да припомнят на хората, че макар разликите си, всеки е неповторим и е неизменима част от общността.

В България акцията започва с оповестяването на амбициозната цел на M&M’S до 2025 година да сплоти всички посредством силата на заниманието и да усъвършенства възприятието за принадлежност на 10 милиона души по света. В резултат на реализацията на задачата, се сътвори съвещателен съвет –, чиято роля е да следи за въздействието на марката върху задачата на Mars.

Снимка: M&M`s


След това обичаните шоколадови бонбони грандиозно се появиха по радио N-JOY, „ M&M’S: Преоткрий усета на заниманието “, в която се включиха над 6000 участника от цялата страна за две седмици. Хората съумяха да схванат повече за характерите на бонбоните, както и за задачите на марката M&M’S, като отговаряха на въпроси, свързани с тях. Забавлението около присъединяване на почитателите докара до победи и цветни награди като: хвърчила, куфари, бонбони M&M’S и въздушни топки за футбол.

Не остана неусетно и най-новото попълнение в фамилията на M&M’S – Purple. Вдъхновяващо е по какъв начин тя съумява намерено да показва себе си и да предизвиква хората да одобряват своята същинска същина. Дори дебютната ѝ ария – се трансформира в цялостен шлагер в YouTube. Атрактивният клип има над 265 000 гледания. Песента е отражение на Purple, която подтиква хората да одобряват своята същинска същина и да се забавляват. Разбира се, изявата ѝ предизвика доста въпроси и извънредно, като една супер звезда, тя отговори на част от тях пред bTV Media Group. В изявлението почитателите могат да се срещнат от първо лице с чаровната бонбона, а и да схванат повече за ребрандирането на марката M&M'S.

Снимка: M&M`s


Забавлението е главен съставен елемент в постигането на задачата на M&M'S и Mars. Почитателите могат да виждат някои промени и в дизайна на продуктите. Отличителната цветова палитра на марката към този момент е разширена, а другите форми и размери на шоколадовите бонбон M&M'S ще бъдат употребявани, с цел да покажат, че всички сме разнообразни и че тъкмо това ни прави неповторими. Също по този начин е направена свежа и съвременна смяна на външния тип на сладките бонбони, с цел да се подчертае смисъла на себеизразяването и силата на сплотеността, тъй като точно техният тип, темперамент, истории ги сближават с днешното общество.

Промените в сладкия състав могат да се виждат, с изключение на с новото попълнение –Purple, само че и във височината на Brown, която е с по-ниски токчета, както и при високите ботуши на Green, които са сменени с маратонки. Трите дами ще се обединят, с цел да поддържат дамите и всички дружно да създадат света по-бляскав и приобщаващ. Промените не стигат до тук, M&M’S са се погрижили и за мъжкия състав. Yellow се трансформира в още по-голям оптимист, който ще споделя мъдрости, с цел да видят хората света, подобен какъвто би трябвало да бъде. Бонбоната, която е обвързана повече с Поколението Z – Orange, ще одобри притеснителността си, без да се опасява хората да го схванат. И не на последно място, алфата Red, който е взискателен, към този момент ще е по-склонен да споделя прожекторите дружно с останалите шоколадови талисмани.

Всички тези дейности на марката M&M'S са единствено едно от многото интензивности, които се подхващат в Mars, Incorporated, за основаване на свят, в който без значение от разликите ни, всички ние принадлежим на едно общество, в което се толерира приемствеността и принадлежността. Сред тях са задачата за реализиране на уравновесени по пол управителни екипи, провеждането на самостоятелен годишен одит на разнообразието в рекламата (ръководен от Института “Geena Davis ”) и тяхната роля на ръководител на (Unstereotype Alliance), част от „ Организация на обединените нации Жени “, и други

Допълнителна информация по отношение на марката M&M'S почитателите могат да открият в сметките на M&M'S във,,, или да отидат на
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР