Няма кражба на пари при нападението над охранителите на инкасо

...
Няма кражба на пари при нападението над охранителите на инкасо
Коментари Харесай

В Struma.com! Нападението над охранителите на инкасо служители в Благоевград е провален опит за обир! Грабителите не успели да откраднат торбите с парите, зарязали ги и избягали

Няма кражба на пари при нападението над охранителите на инкасо автомобил, станал тази заран в региона на една от банките в Благоевград, на ул Антим. Ето какво научи само Struma.com от свои източници:

Около 6.25 охранителите били в помещение под банката, откъдето изнасяли парите,за да ги натоварят в микробуса. Внезапно се доближават трима мъже, а след тях и автомобил, който се движи на заден ход. Мъжете влизат при охранителите, единият с ориентиран към тях револвер, след което нападателите сграбчват три - четири торби с пари и потеглят да бягат.

След тях потегля и единият от охранителите, сборичква се с един от нападателите и обирджията създава изстрел. Охранителят пада на земята. Колегите му преседват нападателите, само че те бързо се качват в автомобила и потеглят с мръсна газ, изоставяайки единият от съучастниците, който носи торбите. Уплашен той изпуска торбите с парите и тича по автомобила..

Охранителите го преследват, само че не съумяват да ги догонят, единият от тях оказва помощ на ранения си сътрудник и извикал полиция и Спешен център.

Според нашите източници, е създаден изстрел и от страна на охранителя. Дали е уцелен някой от нападателите е неразбираемо, само че цялата история наподобява на аматьорско осъществяване.

Легенди са, че са откраднати доста пари. Продължава издирването на причинителите, а раненият, чието положение се утежни, е превозен в столична клиника, както към този момент съобщихме.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР