Няма коалиция с ДПС, ИТН и „Възраждане“, заяви заместник-председателят на

...
Няма коалиция с ДПС, ИТН и „Възраждане“, заяви заместник-председателят на
Коментари Харесай

Митов: Няма коалиция, просто всички искаме да свалим правителството

Няма коалиция с Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и „ Възраждане “, съобщи заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов във връзка гласуването на отстраняването на ръководителят на Народното събрание Никола Минчев в „ Тази събота “.

„ Във всеки един фрагментиран парламент в един миг, когато опозицията има опция да смъкна държавното управление, го прави и това е единственото нещо, което може да. Накара тия партии да гласоподават дружно, защото неуспехът на държавното управление е явен, защото ръководещото болшинство се е разпаднало, защото българските жители знаят доста добре, че това държавно управление би трябвало да си отиде, защото е нездравословно за страната, ние бяхме длъжни да предложим избор на съмнение и ще бъдем длъжни да гласуваме оставката на това държавно управление “, сподели Митов.

„ Няма такава коалиция. Значи той господин Цонев сподели една аксиоматична за политиката истина оня ден, без значение кой я споделя, това е правилно. Коалиция се сформира за ръководство. Коалициите имат избрани цели, управнически цели “, сподели заместник-председателят на ГЕРБ.

Като член на Комисията по външна политика в Народното събрание Митов разяснява, че френското предложение за контролиране на връзките със Северна Македония има доста детайли, които ще се разискват, само че е стъпка в вярната посока и би трябвало да сме признателни на Париж, все пак „ не видях детайли, които са залегнали в Договора за добросъседство, а точно смесената историческа комисия “.

Заместник-председателят на ГЕРБ счита, че министър председателят Кирил Петков е водил непостоянна политика и е основал безпорядък в връзките ни със Северна Македония.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР