Няма как да пророкуваме. Като гледам Кирил Петков, имам чувството,

...
Няма как да пророкуваме. Като гледам Кирил Петков, имам чувството,
Коментари Харесай

Балабанов: Ако президентът Радев връчи третия мандат на ИТН, ще го върнем веднага

Няма по какъв начин да пророкуваме. Като виждам Кирил Петков, имам възприятието, че е подготвен на всичко, с цел да е на власт ", сподели в ефира на bTV депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов. Според него предварителните парламентарни избори са най-правилното нещо за 49-ото Народно заседание.
 
" В началото направихме всичко допустимо този парламент да работи, само че насреща имаше такава стена и коалиция, обединена единствено да разпредели страната сред себе си. Няма по-прекрасно нещо от това развита народна власт да се прави с повече избори ", добави той.
 
" ИТН " е независима политическа групировка и тя ще се яви независимо на избори без значение по кое време ще са те. Едните бяха арестували Бойко Борисов, а по-късно управляваха с него. Мария Габриел се трансформира за една нощ в " красивото лице на мафията ", казано от Асен Василев. На идващия ден Николай Денков разгласи, че ѝ има доверие. 9 месеца гледахме опити за надхитряне и по какъв начин да се разпредели страната ", уточни Балабанов.
 
" Хората, които дадоха обещание смяна на модела, взеха решение да се съберат със същото това зло, формирайки, замаскирайки лицето си по някаква форма на евроатлантизъм и битка с корупцията. Съдебната промяна на Христо Иванов, писана в кабинета на Делян Пеевски, промени ли нещо ", попита националният представител от " ИТН ".
 
" Оценката за ръководството е извънредно слаба. Тази седмица Асен Василев го задължихме да върне 1 милиарда лв. във фонда за сигурност на енергийната система. Нищо не направиха за хората. Използваха времето, споразуменията и сглобките, с цел да договорят личното си блестящо бъдеще ", разяснява депутатът.
 
" Казахме на президента Радев, че в случай че връчи третия мандат на " ИТН ", ще го върнем незабавно. Слави Трифонов има самоуважение. Как го виждате да седне на една маса с Кирил Петков и Асен Василев? Всички политически обединения, които могат да получат третия мандат, оповестиха, че ще го върнат. Бойко Борисов няма да клекне за втория мандат. Той обича да е мощен, само че остава мощен единствено в очите на личните му народни представители, а от Политическа партия нямат съдружник ", акцентира Станислав Балабанов.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР