Няма как да не сте попадали в ситуация, когато сте

...
Няма как да не сте попадали в ситуация, когато сте
Коментари Харесай

9 сладки признака, че той е нервен около вас

Няма по какъв начин да не сте попадали в обстановка, когато сте дружно с човек, който ви харесва и той става нервозен към вас. Това е симптом, че не сте му безразлична, само че не знае какво ще е най-добре да направи. Усещате ли, че сътрудника ви ви харесва, само че се опасява да направи крачка? Вероятно това е повода, заради която сте тук. Искате да знаете признаците, че един мъж е нервозен към вас, нали?

Когато става въпрос за запознанства и взаимоотношения, може да е мъчно да разберете дали някой в действителност се интересува от вас или просто е вежлив. Един от най-значимите индикатори за интерес е нервността.

Ако един мъж е нервозен към вас, то евентуално ви харесва и желае да направи положително усещане. Така че, с цел да потвърдите интуицията си, проверете следните признаци:

Той се плаши от вас

Може да се пробва да го скрие, само че методът, по който заобикаля контакт с очите и заеква, когато приказва с вас, ясно демонстрира, че е изплашен от вашата убеденост и просветеност.

Изглежда невменяем пред вас

Това е още един знак, че мъжът е нервозен към вас. Той може да наподобява очевидно треперещ или изпотен, когато приказва с вас. Това може да бъде породено от няколко фактора, като да вземем за пример боязън от отменяне. Другият вид е, че си мисли, че не е задоволително добър или е позволил неточност.

Често не помни

Друг симптом, че той е нервозен, е, че може да има проблеми със запомнянето на неща, когато приказва с вас. Това може да е породено от претоварване с адреналин и стрес, които засягат когнитивните функционалности.

Това може да се случи и когато той се пробва да ви впечатли и желае да каже вярното нещо, само че е толкоз концентриран върху това, че не може да си спомни информацията. Важно е да запомните, че това е естествена реакция и не трябва да е причина за безпокойствие. Ако не си спомня нещо значително, значи е нервозен към вас.

 нервозен към вас

Той намира мълчанието за неловко

Възможно е да му е неприятно в моментите на безмълвие. Въпреки че може да е неприятно да сте към човек, който непрекъснато приказва и не схваща концепцията за тишина, мълчанието може да значи също, че той е нервозен към вас. Когато мъжът се усеща некомфортно, той може да приказва прекомерно доста. Също не е изключено да споделя странни неща, с цел да притегли вниманието към себе си и да облекчи нервите си.

Не се усеща добре, когато е самичък с вас

Това може да наподобява парадоксално за мъж, който се интересува от вас, само че е допустимо. Той може да желае да прекарва време уединено с вас, само че да се колебае да го направи, тъй като в случай че се случи, ще е нервозен към вас. Възможно е да му липсва самочувствие, с цел да беседва с вас без помощта на другар.

 нервозен към вас

Не може да ви огледа право в очите, тъй като е нервозен към вас

Възможно е да заобикаля контакт с очите, когато приказва с вас. Това може да значи, че се усеща нервозен към вас, тъй като е нерешителен, изплашен или компрометиран. Това държание може да бъде и симптом за непочтеност или машинация. Важно е обаче да помните, че избягването на контакт с очи може да бъде и културно или персонално желание. Затова не би трябвало безусловно да се приема като негативен знак.

Той прави повтарящи се придвижвания

Треперенето и повтарящите се дейности на лицето, като да вземем за пример игра с косата или почукване с крайник, евентуално са знак, че то се усеща нервозен към вас. Тези дейности постоянно са несъзнателни и физически демонстрират вътрешната им тревога. Постепенно с няколко срещи можете да измененията това.

 нервозен към вас

Той заеква, когато приказва с вас

Възможно е да се запъва в думите си, когато ви приказва, като симптом, че е нервозен към вас. Това евентуално се дължи на натиска, който изпитва, с цел да направи положително усещане, или на страха да не каже нещо, което може да се схване като нелепост. Важно е да запомните, че това държание не отразява неговата просветеност или качества.

Става по-чувствителен към себе си

Възможно е да потрива ръцете си или непрекъснато да бърше лицето си, когато приказва с вас. Това може да значи, че се усеща обезпокоен или нервозен. Това е постоянно срещана физическа демонстрация на тревога и стрес, защото тялото се пробва да освободи напрежението. Това държание може да бъде и симптом, че той е нервозен към вас.  Човекът се пробва да откри метод да се оправи с възприятията си.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР