Няма жена на света, която да не иска да разбере,

...
Няма жена на света, която да не иска да разбере,
Коментари Харесай

Защо мъжете спират да обичат

Няма жена на света, която да не желае да разбере, за какво мъжете стопират да обичат. Как е допустимо в един момент да се държат по този начин, като че ли ти си единствената жена, с която желаят да бъдат и тази, която мощно обичат, а в идващия момент да те изоставен, без даже да кажат за какво?

Понякога връзките се развиват с непредвидени събития. Действия, които оставят след себе си доста въпроси. Въпроси, чиито отговори, даже и в множеството пъти да са мъчителни е по-добре да разберем. Лъжата първоначално може и да е сладка, само че не и по-късно. Невъзможно е да живееш в илюзия. Нещо като висша степен на мазохизъм. Не може да прикриваш възприятията си в случай че имаш такива или да се преструваш, че обичаш някого, а в действителност от дълго време да си спрял да изпитваш обич към него.

Защо мъжете стопират да обичат? Може би, тъй като любовта им не е била толкоз „ същинска “, колкото са твърдели, че е. Изисква се храброст да обичаш. И би трябвало доста да носиш. На болежка. Защото любовта от време на време не е толкоз красива. Особено за този, който към този момент не е обичан. За дамата, която е чула думите „ желая да се разделим “ и „ не те обичам към този момент “. Употребена движимост, никому ненужна. Кукла, която е омръзнала или краткотрайно развлечение, което скоро ще бъде сменено с друго „ по-интересно “.

Но по кое време свършва любовта? Може би тогава, когато позволите на искрата посред ви да изгасне. Или тогава, когато си си помислила, че той е мъжът на живота ти. Каква подигравка! Независимо от повода, ти би трябвало да схванеш за какво той не те обича и по кое време разреши това да се случи. Дори и отговорът да не ти хареса – няма какво повече да губиш. И помни. Това са усеща. И не избираме в кого да се влюбим или по кое време ще спрем да обичаме. Но заслужаваш пояснение. И единствено истината ще ти помогне да продължиш. Напред.

Представяме ти някои от аргументите за какво мъжете стопират да обичат.

Не може да е себе си

Когато е с теб, той не може да бъде себе си. За да бъде връзката ви сполучлива и двамата би трябвало да може да се разкриете един пред различен. И най-важното да бъдете такива, каквито сте – себе си. Без маски, без терзание, че отсрещната страна няма да ви хареса. Трябва да се чувствате удобно, когато сте дружно. И да се харесвате, тъй като и двамата сте себе си.

Ако всякога, когато той ти споделя нещо, ти реагираш отрицателно или с подигравка, ще създадеш усещане, че не го разбираш и не си вярната жена за него. С твоите реакции може да отблъснеш индивида, в който си влюбена. Бъди деликатна.

Повече негативни взаимоотношения

За страдание, взаимоотношенията във връзката ви са повече негативни. Когато доминират свадите и споровете и не се чувстваш добре с даден човек, това рано или късно ще се отрази на връзките ви. Ако постоянно се заяждате един с различен, това също не е добър знак. Това може да накара и най-влюбеният мъж да се разлюби.

Липса на прочувствена фамилиарност

Може би и двамата сте се отдали на други задания и сте се приели като даденост. Забравили сте да се грижите за любовта и искрата сред вас. Оставили сте възприятията си и връзките ви на назад във времето, сменени с домакинската работа, месечните такси и други битови проблеми. От по кое време не сте прекарвали време единствено двамата? Да се насладите един на различен и да не мислите за нищо друго? Не позволявай на прочувствената фамилиарност, която е от извънредно значимо значение за връзката ви, да избледнее.

Все по-рядко сте интимни

В началото на връзката не е можел да ти се насити. А през днешния ден сте интимни все по-рядко. Трябва да знаеш, че може да разчиташ на него за всичко – за комфорта ти и поддръжката, която искаш той да ти указва. Трябва да се стремите да задоволявате взаимно потребностите си и да не позволявате на интимността посред ви да избледнее.

Любов или привличане? 

Една от най-неприятните аргументите, заради която мъжът може да се разлюби, е да осъзнае, че в никакъв случай не е бил влюбен в дамата до него. Това най-често се случва при новите връзките. Страстта, която той изпитва към дамата и привличането са задоволителни, с цел да го объркат и той да се заблуди, че я обича. И когато връзката и връзките ви улегнат, тогава той може да разбере в действителност какво изпитва към теб.

Имате разнообразни цели

Много мъже считат, че с цел да е сполучлива една връзка и двамата би трябвало да гледате в една и съща посока. Може би твоите цели и проекти за бъдещето се разграничават от неговите. И в случай че не може да стигнете до компромис, в най-честите случаи следва разлъка. И тъкмо сега, в който осъзнае разликите посред ви, той си задава въпроса, дали те обича задоволително, с цел да направи компромис. Вече знаеш отговора. Любовта му към теб не е била същинска. Защото, когато я има, постоянно ще намерите решение. И ще продължите напред – дружно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР