Няма и да платя, отсича певицатаСъдят Мадона за $1 млн.

...
Няма и да платя, отсича певицатаСъдят Мадона за $1 млн.
Коментари Харесай

Съдят Мадона за $1 млн. - slava.bg

Няма и да платя, отсича певицата

Съдят Мадона за $1 млн. поради тирада на концерт, предадоха международните организации.

Звездата сама си пусна видео със известие в Туитър, от които излиза наяве, че казусът е от 2012 година, когато са й поискали $1 млн., само че тя твърдо отказала да ги даде и счита и за в бъдеще да не заплаща.

Защита

Мадона по време на концерта си в Санкт Петербург дръпнала тирада в отбрана на гейовете, лесбийките и другите полови малцинства, което потвърждава и с видеото в обществената мрежа. Такава тирада тя прави на всеки един концерт от което и да е свое международно турне, на шоуто си у нас също сподели няколко думи по въпроса. Публиката през 2012-а й ръкопляскала, само че част от нея се почувствала афектирана, че не е защитила и хетеросексуалните. И по този начин деятели решили да я съдят, като й поискали 333 млн. рубли, което преизчислено прави $1 млн. На своето шоу на 8 август 2012 година в Санкт Петербург Мадона споделила на скандиращата името й навалица: „ гей хората тук и по целия свят имат идентични права да бъдат третирани с достолепие, с почитание, приемливост, съчувствие и обич “. Активисти на две правозащитни организации обаче подали искове против певицата за пропагандиране на хомосексуализъм и на педофилия, като й поискали въпросния $1 млн.

Туитър

Мадона изясни в Туитър, че по този начин и не е платила тази санкция. От съдилищата в Москва и Петербург обаче настояват, че исковете и на двете правозащитни организации били отхвърлени още преди време и развой по този начин и не е имало. Според хората на Мадона ставало въпрос за санкция поради тази тирада. От Санкт Петербург обаче настояват, че въпросът бил единствено искове и никой не е налагал санкции на певицата. От щаба на Мадона прецизираха, че против нея въпреки всичко има заведен развой, който не е спрян и в бъдеще може да й основава проблеми.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР