Няма две мнения по въпроса - дамите са мистериозни и

...
Няма две мнения по въпроса - дамите са мистериозни и
Коментари Харесай

10 причини една жена да напусне човека, когото обича

Няма две отзиви по въпроса - дамите са мистериозни и непредсказуеми създания, които вършат живота им по-интересен... Или най-малко досега, в който обичаната жена внезапно не си стегне багажа и не реши, че с връзката е свършено, макар че до оня ден се е кълняла, че е влюбена... 

Защо обичащите дами си потеглят? Представяме ви 10 аргументи, подбрани от BrightSide.

1. Не може да разчита на него 

Дори и свободолюбивите дами копнеят за рамо, на което да се облегнат. Когато са болни, мощно смутени, бременни или в отпуск по майчинство, те имат потребност от поддръжката на обичания. Ако усещат, че не могат да се разчитат на него, няма причина връзката да продължава.

2. Писнало ѝ е да я подлага на критика

Ако един мъж изисква от жена си да бъде в страхотна форма, да наподобява безупречно, постоянно да е в положително въодушевление, да готви неповторимо, да чисти ежедневно, да не гледа „ тъпи сериали “ и да се схваща отлично с приятелите и майка му... ще остане извънредно отчаян! Няма съвършени хора и е ужасно изморително непрекъснато да се опитваш да отговориш на нечии упования.

3. Не се усеща като Единствената

Нямаме поради единствено физическата невярност. За една дама е значимо да знае, че е обичана и че половинката ѝ не се заглежда непрекъснато в непознатото.

4. Писнало ѝ е той да ѝ няма доверие 

... и да се пробва да я управлява! Ако една жена цяла седмица би трябвало да увещава половинката си да я пусне сама с приятелките ѝ, а след това да би трябвало да дава отговор на непрекъснатите му известия „ Къде сте? “, „ С кого си? “, „ Какво вършиме? “, „ Какво пиеш? “, тя бързо ще се замисли дали държанието му е обикновено. Ако един от двамата непрекъснато би трябвало да се изяснява на другия, това не е симптом на здравословна връзка, а демонстрира липса на доверие и фикс идея за надзор. Много малко дами биха желали подобен мъж.

5. Той е прекомерно негативен

Ако мъжът е постоянно неудовлетворен, в никакъв случай не желае да опитва нови неща и се присмива на всяка концепция на приятелката си, връзката няма да просъществува дълго. Много скоро тя ще си тръгне, тъй като усеща, че връзката я напряга, а непрекъснатият негативизъм я изтощава.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР