Няма да водим никакви разговори с новия кабинет докато Бойко

...
Няма да водим никакви разговори с новия кабинет докато Бойко
Коментари Харесай

Тома Биков: Няма да водим разговори с кабинета, докато Бойко Рашков е част от него |

„ Няма да водим никакви диалози с новия кабинет до момента в който Бойко Рашков е част от него. Ако желаят да създадат конституционна промяна, да вземем за пример, дано махнат Рашков и да приказваме. Докато този човек е там няма да приказваме “, сподели Тома Биков от ГЕРБ по bTV.

Неговата задача не е да се бори с корупцията, а да прави чадър на тези, които ще ръководят. И ако някой не слуша, да го управлява, убеден е депутатът.

„ Казахме, че желаеме да имаме градивен метод. Присъствието на Рашков не ни дава тази опция. За нас това е алена линия, която не можем да прескочим “, каза Биков.

Той добави, че ГЕРБ ще гласоподава срещу кабинета „ Петков “.

Според него било доста допустимо държавното управление да се окаже проводник на корпоративни интереси. И даде образец с номинирани за министри, които биха могли да пазят интересите на сектора, в който са работили до момента - на превоза и на здрвеопазването.

Той зададе и въпроса за какво до момента Бойко Рашков не е реагирал на разкритията, които бяха направени за здравния министър Стойчо Кацаров по отношение на желанието му да слее 2 болници. За това има подадени и сигнали в антикорупционната комисия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР