Няма да се лъжем, най-доброто средство за красотата на една

...
Няма да се лъжем, най-доброто средство за красотата на една
Коментари Харесай

Овлажнете кожата с домашен крем с мед и розова вода

Няма да се лъжем, най-хубавото средство за хубостта на една жена са домашните био артикули, които освен са по-евтини, само че и доста по-качествени и лишени от всякаква химия.

Ето за какво се спряхме на един магически крем, които е съвършен както за лицето, по този начин и за тялото. Този богат овлажняващ артикул се основава на рецепта, създадена от прочут гръцки лекар, който е живял преди към 2000 години. Този крем е кадифен и първокласен, като оставя кожата ви необикновено мека и гладка. Лесен е за изработка и може да се употребява и за премахване на грим вечер, а също така е потвърдено, че понижава бръчките и признаците на стареене.

 Овлажнете кожата с домакински крем с мед и розова вода

Съставки:

8 с.л. настърган пчелен восък
200 мл зехтин/бадемово масло
½ ч. ч. розова вода
1 с.л. мед

Начин на подготвяне:

Сложете продуктите в дребна тенджера на слаб огън, до момента в който се стопи восъка. Добавете меда към маслото и свалете от котлона. Оставете леко да изстине. Изсипете розовата вода в дребна кана. Започнете да добавяте на дребни капки от розовата вода в маслото и разбърквайте. Когато кремът спре да приема повече вода (малки капчици течност ще отхвърлят да се разбъркват), спрете прибавянето и да продължете да разбърквате сместа в продължение на още минута. Изсипете сместа в чисти буркани и оставете да се охлади изцяло, преди да захлупите с похлупак. Цветът на крема ще изсветлее като се охлади.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР