Няма да се изненадам, ако вдругиден види досегашния депутат от

...
Няма да се изненадам, ако вдругиден види досегашния депутат от
Коментари Харесай

В БСП очакват Крум Зарков да е служебен министър на правосъдието -

Няма да се изненадам, в случай че вдругиден види досегашния народен представител от " Българска социалистическа партия за България " като длъжностен министър на правораздаването. 

Това съобщи бо Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов от Бузлуджа, където партията организира обичайния си събор. 

По мотив влошените връзки сред Българска социалистическа партия и президента Симов разяснява, че социалистите не са се конфронтирали съзнателно с никого.

" Когато предходната власт подло, гадно и надменно нападна президентството, социалистите излязоха на площада, с цел да се разгласят против модела на Борисов и Гешев. Когато обаче това ръководство беше сложено под мощна медийна офанзива на същите тези сили, които нападнаха президента, за жалост Румен Радев не излезе да отбрани това ръководство. А можеше да даде по-голям заем на доверие - това остава неприятно чувство у мен. ", посочи той.

Българска социалистическа партия няма от какво да се срами след присъединяване си в ръководството, добави Александър Симов. Дали сме понесли или не вреди от присъединяване си в ръководството, ще забележим от резултатите на изборите, само че нямаме мотив да се срамим от нашите гласоподаватели, уверен е той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР