Няма да съм аз категорично“. Така премиерът в оставка Бойко

...
Няма да съм аз категорично“. Така премиерът в оставка Бойко
Коментари Харесай

Борисов няма да се кандидатира за президент

„ Няма да съм аз изрично “. Така министър председателят в оставка Бойко Борисов отговори на въпроса дали ще се кандидатира за президент на идните президентски избори. Коментарът си той направи на брифинг в централата на ГЕРБ.  
По думите му претендентът на ГЕРБ за президент ще бъде радикално друг от настоящия разединител – с проевропейска и пронатовска ориентировка. Борисов настоя „ За “ постоянна страна, като добави, че е срещу митингите, които пречат, само че поддържа митингите, които са оздравителни. Той поддържа митингите, тъй като те са оздравителни, само че когато са идвали под неговите прозорци, е приемал протестиращите. Борисов чака да има зверска неистина на предварителните избори. Той е привикнал на негов тил да си вършат политиката и това не го тормозило. Борисов пожела на всички негови съперниците да ръководят три мандата и да носят отговорност.
 Борисов: Слави стартира ли да върви на работа? Борисов: Слави стартира ли да върви на работа?
Десетки милиони пари на данъкоплатеца ще изтекат безсмислено, тъй като протестните партии няма да създадат държавно управление и след изборите п...
Според него българският народ имал заплашителен инстинкт и видял, че ГЕРБ се поправят, когато били надменни и им дали втори късмет. Дори Тодор Живков не е имал президент и министър председател, а Румен Радев е тъкмо подобен сега, посочи Борисов. Според него, откакто се върнали Мая Манолова, Мария Капон, Бабикян и Дончева, изцяло обикновено било да се върне и Боби Михайлов отпред на БФС. Нали и за това няма да ми търсите отговорност, запита Борисов.
„ След няколко седмици кортежите на мутрите ще спрат на „ Червило “, чака Бойко Борисов.
Той даже подкани публицистите да му задават още въпроси. Борисов е обезпокоен за ръководството на страната в околните месеци. Спасихме ви от здравната рецесия, от мигрантската и от банковата, похвали се Борисов.
„ За това споделям стоим и имате ли потребност от нас – нямате Пет партии можеше да създадат кабинет още преди 20 дни и да се не помни за нас, а не да се оправдават – дайте по-бързо да върнем мандата, споделя Нинова, тъй като Борисов продължава да ръководи. Абе не ръководя, ма, седнал съм си, вие не ме пускате зорлем, тъй като не можете, не знаете, не носите отговорност, боязън ви е. Това е боязън. Благодаря ви “, приключи Бойко Борисов. 
 Демокрацията е скъпо нещо Демокрацията е скъпо нещо
Над 100 млн. вложихме за избори, демокрацията е скъпо начинание, още повече, че ги организирахме в пандемия. Проведохме ги пред острия пог...
Прочетете още по тематиката:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР