Няма да подкрепим предложението на служебния кабинет за закупуване на

...
Няма да подкрепим предложението на служебния кабинет за закупуване на
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Няма да подкрепим предложението на служебния кабинет за закупуване на самолети

Няма да подкрепим предлагането на служебния кабинет за закупуване на самолети.  Тези пари са нужни за отплата на бизнес, обществени разноски и др. Скъпи български жители, има такива редки дни, в които всички оправомощени от вас да чертаят пътя, се събираме на едно място, случва се рядко. Но тук сме всички - представители на законодателната, на правосъдната, на президентската власт. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на откриването на 48-ото Народно заседание. 

Според нея би трябвало да се потърси отговор на въпроса можем ли да се оправим с рецесиите? " А на българския народ сигурност и благоденствие? Можем, в случай че всяка власт вземе своята отговорност и се движим в една посока “, съобщи Нинова.

Тя напомни, че в Народното събрание се пишат законите, които след това всички би трябвало да съблюдават. " Финансова непоклатимост, безкомпромисна битка с корупция и гарантиране на мир и отбрана на неговото достолепие ", са точките, по които БСП ще работи.

И стана ясно, че БСП ще внесат оферти майчинството да бъде колкото минималната работна заплата, преизчисляване на пенсиите, цялостен обществен пакет, безвъзмездни медикаменти за възпитаници, безвъзмездни учебници, токът да има две цени и да се вкара понятието енергийно небогати.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР