Няма да коментираме резултати тази вечер, благодарим на всички български

...
Няма да коментираме резултати тази вечер, благодарим на всички български
Коментари Харесай

БСП: Тази вечер няма да коментираме резултати, чакаме истинските от ЦИК

Няма да разясняваме резултати довечера, благодарим на всички български жители, които излязоха и упражниха своето право на глас. Това съобщи ръководителят на Националния избирателен щаб на Българска социалистическа партия Георги Свиленски по време на къса конференция в централата на партията. Впечатление направи отсъствието на водача на социалистите Корнелия Нинова

„ Първо, желая да благодаря на всички български жители, които в днешния ден излязоха и упражниха своето гражданско право на глас, макар заканите за неприятно време, сняг, мраз, макар заканите от Коронавирус рецесията, която ще ги разболее, в случай че отидат да гласоподават. Не се изплашиха и към над 50% излязоха и упражниха своето право на глас. “, сподели Свиленски.

„ Второ, желая да благодаря на всички участници в секционните, които извършиха почтено и не престават да извършват своите отговорности. На покровителите, наблюдаващите и представителите на Българска социалистическа партия, които почтено пазят ползите на българските жители в комисиите, а точно запазване на честния избор и на резултатите от изборите “, добави той.

По думите му заради динамичността на социологическите прогнози, екзитполовете, които се демонстрират сега по медиите, от Българска социалистическа партия няма да разясняват резултатите довечера.

„ Ние правим цялостно редом броене във всички секции в страната. Резултатите от това редом броене ще ви бъдат предоставени незабавно откакто имаме всички протоколи. И се надяваме несъмнено, тези резултатите да съвпаднат с тези резултати, които по-късно ще разгласи ЦИК. Всички мнения по отношение на тези планирани екзитполове, оставаме на другите политически партии. Ние ще разясняваме резултати – същински, показани и избрани от ЦИК “, сподели още Свиленски.

Запитан дали са обсъждани оставки в Българска социалистическа партия след ниския резултат, Свиленски отговори: Разбира се, че не сме, защото не сме виждали окончателните резултати.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР