Няма да има правителство с третия мандат. През октомври отново

...
Няма да има правителство с третия мандат. През октомври отново
Коментари Харесай

БСП връща неизпълнен мандата в 10 часа сутринта 

Няма да има държавно управление с третия мандат. През октомври още веднъж отиваме до изборните урни. Българска социалистическа партия ще върне третия изследователски мандат несбъднат още на следващия ден. Причината е, че през днешния ден депутатите отхвърлиха точката в дневния ред за разискване на управническата стратегия на кабинета, която беше импортирана през вчерашния ден след утвърждението на Националния съвет на социалистите.

Президентът Румен Радев ще одобри представителите на "БСП за България " на следващия ден в 10 часа сутринта. След като Българска социалистическа партия върне мандата, президентът би трябвало да разпусне Народното събрание, да насрочи дата за изключителни парламенарни избори и да назначи длъжностен кабинет. Президентът ще реши и дали да остави още малко време на това Народно заседание, с цел да одобри значими за страната закони, предава още Българска национална телевизия.



Георги Свиленски увери, че Българска социалистическа партия са подходили отговорно към третия мандат. Напомни, че предложиха управническа стратегия, подкрепена от "Продължаваме смяната " и "Демократична България ", в която включиха и предложенията на "Има подобен народ ". Заяви, че заплахите пред страната от през днешния ден са отговорност на политическите сили, които не поддържаха предлагането им България да има работещ парламент и държавно управление.


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР