Няма да има митнически дъмпинг между страните от ЕС при

...
Няма да има митнически дъмпинг между страните от ЕС при
Коментари Харесай

При Брекзит без споразумение няма да има митнически дъмпинг

Няма да има " митнически дъмпинг " сред страните от Европейски Съюз при Брекзит без съглашение,митническите правила ще са идентични за всички. Това увери Еврокомисарят по икономическите и финансови въпроси, данъчното облагане и митническия съюз Пиер Московиси, представен от Франс прес. " Зная, че някои се питат, споделят си: Ще правите доста прецизен надзор тук в Кале, само че дали ще е по този начин в другите страни на Европейски Съюз? и отговорът ми е " да ", съобщи Московиси при визитата си на Евротунел (Eurotunnel) в северния френски град Кокел.
Договорите се ползват за всички и методът, по който би трябвало да се реализира митническият надзор би трябвало да е идентичен на всички места, като няма да има митнически дъмпинг, разясни той и добави, че няма да има зони в Европейски Съюз, където ще е по-лесно да се влезе, в сравнение с в други.
Според него задачата е " да бъде предпазена цялата граница на Европейски Съюз, защото Англия става " трета страна за всички страни от Европейски Съюз ".
" Ролята ни е да се уверим, че митническият кодекс, който е европейски кодекс, признат през 2016 година се ползва на всички места по същия метод. Ако някой дойде във Англия от Неапол ще премине през същите формалности като някой, който ще дойде от Кале ", добави Московиси
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР