Няма да има КПП-та, уверяват от ФСБ, които обясниха, че

...
Няма да има КПП-та, уверяват от ФСБ, които обясниха, че
Коментари Харесай

”За всеки случай” Кремъл изпрати сили на границата с Грузия frognews.bg

Няма да има КПП-та, твърдят от ФСБ, които обясниха, че напредването на бронетранспортьор към Граничен контролно-пропусквателен пункт Горен Ларс на границата с Грузия е ако хората, които стоят на опашката, решат да пробият границата.

" Информацията за основаване на контролно-пропускателен пункт на Граничен контролно-пропусквателен пункт Горен Ларс е подправена. БТР-ът се движи натам, само че не се движи за слагане на контролно-пропусквателен пункт, а е (грубо казано) запас за случай, че резервистите желаят да пробият КПП-то и да изоставен страната, без гранични формалности. Само за тази цел. Няма да има блокади “, акцентира представител на ФСБ, представен от уеб страницата РБК.

Сега пунктът работи обикновено, не са въведени ограничавания за излизане на жители от мъжки пол на военна възраст, допълват от ведомството.

Вчера се появи информация, че на 28-ми Руската федерация готви да затвори границите си, с цел да забрани на жители да напущат страната. Това ще се случи, съгласно известията на локални опозиционни медии, тъкмо след привършване на референдумите за присъединение към РФ на районите в Украйна, които се управляват от съветската войска.

За първите дни от оповестяването на мобилизацията минимум 261 хиляди руснаци са напуснали страната по данни на ФСБ, представени от източници на " Новая газета. Европа ". 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР