Няколкото седмици снимки в Гърция са били кошмар за участничките

...
Няколкото седмици снимки в Гърция са били кошмар за участничките
Коментари Харесай

Мизерия! Тъпчат момите в „Ергенът“ с евтин алкохол и пиле с ориз, спят по 7 в стая

Няколкото седмици фотоси в Гърция са били призрачен сън за участничките в „ Ергенът 3 ”, написа „ Уикенд ”, базирайки се на свои източници в шоуто.
Мераклийките за сърцето на Александър Младенов живеели в отвратителни условия и подтиквани от продукцията, непрекъснато се наливали с на ниска цена алкохол. Затова още в първите дни една от момите се спиртосала до пристъп.
„ Гаден екстракт, некачествена храна, недоспиване… Как всичко това да не докара до колапс? Момичетата ядяха единствено пиле с ориз и зеле, а стомасите им се свиваха на топка. Позволяваше им се да подремват единствено 2-3 часа на денонощие освен това по седем в стая. Всички девойки използваха обща баня и тоалетна, което също беше скандално ”, споделя информаторът. И добави, че от малкия екран желали шоуто да им излезе допустимо най-евтино, по тази причина не вложили никакви средства за комфорта на дамите. И в предходните два сезона в Турция ситуацията не било цветущо, само че в Гърция блъснало дъното.
Скоро след началото на фотосите хубавицата Анна Метушева си дала сметка, че не желае да е робиня на продукцията и изявила предпочитание да напусне. Така Шермина, с каквото име се подвизавала в „ Ергенът ” израсналата в Израел плеймейтка, се оказала втората „ изгонена ” от Сашо Ергена. Русолявкото я погледнал ядосано и я оставил без роза, та феновете да останат с усещане, че решението за напускането й е персонално негово.
Докато към момента била в предаването, хубавицата била принуждавана от режисьорите и редакторите да играе ролята на меркантилна жена и да приказва за връзките си с Любен Дилов – наследник и починалия Ицо Стоте манекенки – нищо че нямала фамилиарност с тях, и двамата й били просто положителни познати.
Голямо отчаяние за участничките се оказал и основният воин в риалитито. На кастигна той бил представян пред девойките като човек, обиколил целия свят, а в хода на фотосите се оказало, че е пътешествал единствено до Анталия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР