Няколкостотин ултраконсервативни иранци проведоха протестна демонстрация срещу Изрел, като обявиха,

...
Няколкостотин ултраконсервативни иранци проведоха протестна демонстрация срещу Изрел, като обявиха,
Коментари Харесай

Протестиращи в Иран: Тръмп ускорява края на Израел

Няколкостотин ултраконсервативни иранци организираха протестна проява против Изрел, като оповестиха, че американският президент Доналд Тръмп е ускорил гибелта на еврейската страна с решението си да признае Йерусалим за негова столица, оповестява " Франс прес ".

Протестната проява, която се е провела в центъра на Техеран, е включвала турска денс музика, която по принцип е неразрешена в Иран, само че се е нараснала известността на събития на хардлайнери.

Тя е станала допустима за консервативните уши с прибавянето на текстове като " Съединени американски щати са убийци " и " палестинските майки губят децата си " и, несъмнено, повсеместното " Смърт на Америка ".

" Не считам, че ще има потребност от изпращане на каквито и да е войски, тъй като има доста хора в Ливан, Сирия и в палестинските територии. Те ще бъдат задоволителни, с цел да се отърват от израелците ", акцентира ислямският свещеник Сейед Абдула Хосейни пред Агенция Франс Прес.

" Г-н Тръмп свърши добра работа по ускоряването на нещата. Очаквахме Израел да бъде срутен по-късно... само че това е началото на края на Израел ", добави Хосейни.

" Трябва да му благодарим за това, което направи ", удовлетворен е духовникът.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР