Няколко украински региона са засегнати от експлозии след ракетни удари,

...
Няколко украински региона са засегнати от експлозии след ракетни удари,
Коментари Харесай

Експлозии разтърсиха няколко региона на Украйна

Няколко украински района са наранени от детонации след ракетни удари, оповестиха локалните медии.
„ Експлозии в Киевска и Днепропетровска област “, ​​посочва „ Страна “.

Кметът Виталий Кличко удостовери информацията за гърмежа в столицата. Той прикани жителите на Киев да се скрият. Още няколко гърмежа са прозвучали в кв. „ Днепър “ на Киев, добави Кличко. По думите му спецслужбите са отишли на място.

Освен това се оповестява за детонации във Виница и Одеса.

Украинските медии пишат, че част от ударите са свързани с работата на системите за Противовъздушна отбрана.

По-късно стана известно за нова серия от детонации в Одеса.

" Вече има информация за нанесени вреди на два обекта от сериозна енергийна инфраструктура в Одеска област. Няма жертви ", споделиха локалните управляващи.

Според блогъра Клименко в Николаевска област също са чути гърмежи.

В Николаев, Кривой Рог и Одеса стопираха електрическия превоз. Както обясниха в комуналното дружество " Одесгорелектротранс ", трамваите и тролейбусите в града към момента не се движат " заради заплаха от ракетен удар ".

Освен това закъсняват влаковете Ивано-Франковск - Киев и Киев - Лвов. Както е обяснено в " Украинските железници ", това се дължи на " дезактивирането на избрани сектори. "

Тревогата за въздушна офанзива, оповестена в цяла Украйна, звучи повече от два часа.

Руските въоръжени сили започнаха да нападат украинска инфраструктура на 10 октомври предходната година, два дни след детонацията на Кримския мост, зад която Москва счита, че стои СБУ. Оттогава всеки ден се афишират въздушни паники в украинските райони, от време на време в цялата страна.

Според Министерството на защитата ударите са ориентирани против енергетиката, отбранителната индустрия, военното командване и информационни уреди.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР