Няколко столични баничарници са станали жертва на група престъпници, които

...
Няколко столични баничарници са станали жертва на група престъпници, които
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Тарикати обират баничарници в София с хитра схема

Няколко столични баничарници са станали жертва на група нарушители, които най-нагло идвали при продавачките и желали 260 лв. за брашно. Схемата минавала при доста служителки, които вадили от оборота и давали на мошеника. 

После продавачките плащали наивността си с част от заплатата. Този сюжет се повторил и в магазинче за баници на столичната улица " Раковска ". Продавачката обаче не се оказала балък и се обадила на сина си, който държи баничарницата.

" Той ми сподели, че нямаме да даваме никакви пари на никой, другояче щях да изгоря и аз ", споделя дамата. Мошеникът си тръгнал с бърза крачка. 

Проверка на Lupa.bg сподели, че тази скица се повтаряла в доста заведения за закуски в последния месец. До този миг бандитите не са хванати. 

Криминалисти разсъждават, че по този метод престъпните видове изкарват без никакви проблеми по 2 бона дневно. 

До този миг информацията на ченгетата е, че двама души бръмчат по тази скица, като най-вероятно те са свързани. Криминалистите са към този момент по следите им. 

В момента се ревизира дали отвън столицата тази машинация се случва. До този миг няма подадени сигнали от прилежащи на столицата селища. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР