Няколко стаи, пълни от пода до тавана с дарове от

...
Няколко стаи, пълни от пода до тавана с дарове от
Коментари Харесай

Икономката на Лили събра цяла къща подаръци

Няколко стаи, цялостни от пода до тавана с блага от Лили Иванова, почиства и подрежда в къщата си в софийското село Яна Мария, някогашната икономка на примата, видя „ България Днес “.

72-годишната жена започва в края на предходната седмица огромно есенно подбиране на подаръците, с цел да бъде подготвена за зимата.

Мериносови одеяла, купени в чужбина, маркови и бутикови якета, панталони, долни дрехи, маратонки, ботуши , фини порцеланови сервизи и домашен уреди - това е материалният израз на положителното разположение на естрадната звезда към нейната ексдомашна помощница. Мария прелива от благополучие пред елегантната постелка за домашни любимци, подарена й от примата особено за кутрето Васко. За страдание четириногото неотдавна падна жертва на локални бабаити, които тровят и убиват от години кучета в Яна, научи „ България Днес “. Мария още е безутешна за изгубения домакински любим, а Лили била до нея в тъгата й, тъй като самата изпълнителка на " Ветрове " обожава кучета и още не може да прежали именития си бял пудел Тото.

Преди да се озове в кухнята на поп иконата, родената в Криводол Мария е чиновник в Дома за ветерани на изкуството и културата в столичния квартал " Захарна фабрика ", описа самата тя. Там се среща с Магда, по-голямата сестра на Лили Иванова, която работи в администрацията на Дома. Роднината на топпевицата харесала чевръстата жена и я предложила на фамозната си сестра, която дълго време не случвала на икономки. След срещата си с Мария обаче и изключително откакто се убедила в нейното усърдие, лоялност и поверителност, естрадната легенда се привързала към нея и с мотив и без мотив почнала да й демонстрира, че е нужна и ценена. " Лили си беше напатила от готвачки и домашни помощници, по тази причина подхождаше доста резервирано към всяка нова кандидатка. И всички бяхме сюрпризирани, когато Мария влезе в дома й ", разкриват хора от близкото обграждане на примата.

По думите на ексикономката й изпълнителката на „ Панаири “ даже й отишла през лятото на рандеву в столичната болница , където Мария бе приета в болница поради камъни в бъбреците. Звездата влезнала безшумно като всички простосмъртни хора в отделението, наметната с халат, с маска и калцуни. Разбира се, появяването й не останала незабелязана от личния състав и пациентите, които не можели да повярват, че популярната певица е пристигнала да види своя позната. Криводолчанката, преселила се от столицата след гибелта на брачна половинка си Митко в бащината му къща в Яна, към този момент над година поучава Лили Иванова да не върви с високи токчета из покоите си, а да остави нозете си да почиват след концертите.

На сцената поп иконата стои права с часове, а по-късно се оплаквала от болки в краката, твърди Мария. Тя довери, че пословично упоритата й ексработодателка се вслушала в упътванията й и в домашни условия към този момент се движела с комфортни маркови маратонки. За жал, Мария към този момент няма опция да се грижи за семейството на великата изпълнителка около уговорките със селската си къща и дребната си правнучка Мая. Но Лили постоянно я кани в мезонета си и съвсем в никакъв случай нейната някогашна домашна помощница не си потегля с празни ръце.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР