Няколко съображения за ваксините, без да ангажирам никого с преценката

...
Няколко съображения за ваксините, без да ангажирам никого с преценката
Коментари Харесай

Журналист: Правителството се провали с ваксинационния си план

" Няколко съображения за имунизациите, без да наемам никого с преценката си. Понеже с Александър преболедувахме Ковид 19, не ми е значимо да се имунизирам в незабавен порядък, а и по принцип. Но в случай че въпреки всичко реша да го направя, бих желала да имам избор.
Конкретно, да вземем за пример, бих предпочела да се имунизирам със Спутник. Но не от криворазбрана русофилия, а тъй като имунизацията е с отлични качества, за което свидетелства влиятелното здравно списание Лансет. Към момента държавното управление не ми е осигурило право на избор. Това е първият проблем с имунизациите, неналичието на диверсификация ", в обществената мрежа Facebook.
 Кунчев: За втората доза ваксина против ковид от всеобщата имунизация имунизираният да си следи и търси Кунчев: За втората доза ваксина против ковид от всеобщата имунизация имунизираният да си следи и търси
Активната страна за втора имунизация против ковид би трябвало да е индивидът. Колегите тук-там обаче също биват известени от системата к...
" Щом Пфайзер са сложни за предпазване, внасяме Спутник - нали искахме да живеем в изискванията на капитализъм и свободен пазар, ами тъкмо това е свободният пазар. Астра Зенека може да са ефикасни ваксини, само че в целия свят се възбудиха разногласия по отношение на резултата им към по-възрастните, а нашите пенсионери не живеят в информативен вакуум.
Майката на Александър му споделила, че не желае да се имунизира с Астра Зенека, а с друга ваксина, тъй като. Права е.
Другият проблем е, че държавното управление се провали с имунизационния си проект и по тази причина разгласи всеобща имунизация . Това значи, че огромна част от хората, които са били в предпочитаните групи за имунизиране, са отказали да се имунизират и са останали ваксини за свободно имунизиране.
А за какво имунизационният проект се провали?.
 Зелените коридори за имунизация не престават и през седмицата? " Зелените коридори " за имунизация не престават и през седмицата?
" Зелените коридори " за имунизация могат да продължат през седмицата. Ако има задоволителен брой ваксини, ще има такива коридори и през сед...
Проблемът е сложен. Междувременно Сърбия е съумяла да имунизира над милион души с съветска ваксина, китайска ваксина, Пфайзер и Астра Зенека. Четири типа ваксини. Ще им дишаме прахта. Румъния е пуснала армията да имунизира популацията, сложили са си проект най-много.
Израел към този момент са в края на процеса, дето някои се възмущават, че имунизираните носели значки - ми скоро няма да имат потребност от тях, тъй като всички ще са имунизирани и няма да се разграничават между тях ", приключва тя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР