Няколко са сериозните модни събития на годината, които посочи в

...
Няколко са сериозните модни събития на годината, които посочи в
Коментари Харесай

Проф. Любомир Стойков с обзор на ключовите модни събития за 2021 година

Няколко са сериозните фешън събития на годината, които уточни в къс преглед проф. Любомир Стойков в студиото на „ Тази заран “

От културен и дизайнерски аспект той отличи алената диадема на Аманда Горман, младата дама, която поздрави президента Джо Байдън по време на церемонията му за стъпване в служба с поема, написана от нея. Аманда получи покана от сп. " Вог " за корица.

Като основно фешън събитие професорът уточни и обичайния благотворителен бал – Мет церемония. Той е нещо като Оскоратите, само че освен като искра и разкош, а се събират милиони към Музея на изкуството „ Метрополитън “, акцентира стилният специалист.

Сред основните годишнини през миналата година проф. Стойков акцентира 100-годишнината от основаването на първия дамски парфюм от жена – „ Шанел 5 “

Краткият му преглед приключи с тъжната новина за. Той умря от рак единствено два месеца след 41-вия си рожден ден. „ Неговото амплоа беше мъжката мода. Ще бъде запомнен с връзката сред етноса и градския жанр “, сподели проф. Стойков.

За трендове в модата през 2022-ра приказва дизайнерката Радослава Лазарова. Тя уточни, че класиката в дрешника остава черното. В същото време обаче тя предложи да се заложи на изисканата и блестяща визия.

„ Заложете на пера и кристали, с цел да ни е плодородна годината “, сподели тя.

В студиото бяха показани и три елегантни визии за посрещане на Новата година, само че подобаващи за всеки специфичен мотив.

През новата година заложете на свежите и ярки цветове, като зелено, оранжево и алено, посъветва Лазарова.

Повече за дизайнерката вижте в Ladyzone.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР